tisdag 22 november 2011

väntan.

HEJ !Väntar och längtar ni precis som jag? Ja advent är ju väntans tider på jul men tänk nu längtar jag till första advent så mysigt att få ta fram stakar och stjärnor. Å det blir dax för att byta gardiner, ta hem julblommor mysa med glögg och vänta och längta.
  På Violas julmarknad köpte jag små söta hjärtan i trä av Agneta med bloggen nyanser av vitt som jag får visa er en annan dag när jag inhandlat ny blockljus har tänkt att de ska få pryda årets adventsljusstake.

 Inte ska man stressa utan ge sig tid att njuta ( ja drömma går ju...) men det är många måsten i dessa tider men de flesta är som tur är bara ett stort nöje.

Som ni ser på bilderna har jag fixat egen snö på mina julkottar. De brukar bli så fina att dekorera med. Å så är de så härligt stora!

Mina jägare i familjen uppskattade inte att jag dekorerade deras rådjurshorn. Så kottarna får nog inta en annan plats så småningom.

En kotte som fått möta en pensel i vitt.

Hornen på väggen är perfekta som torkställning.

Kanske ska de få hänga kvar som dekoration över julen.


Önskar er en skön kväll!

      Kram Katha

9 kommentarer:

 1. Men det var ju jättehäftigt! Jag tycker kottarna ska hänga kvar, och just kottar hör ju ihop med skog och jägare.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Hejsan, jätte fina snö-kottar.... Du frågade om bilden i kransen.... Ja, det är tyg men en pappersbild på. Jag lackar på bilden, då håller den bra. Du får ha en bra kväll, kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Fint med kottar. Så pysslig du är. Jag har inte fått någon insperation att pyssla så mycke enu, men det kommer säkert när jag plockar fram till advent.

  Ha det gott.
  Kram pernilla

  SvaraRadera
 4. Hälsa jägarna att kottarna passar perfekt på hornen. Det är snyggt och passar perfekt som dekoration på hornen. KRAMAR

  SvaraRadera
 5. Tycker det blev jättefint med kottarna hängande på hornen! Tack för din väldigt snälla kommentar hos mig, visst får man gärna låna pysselidéer, det är bara roligt! Och visst är det extra mysigt med pyssel nu, glömmer heelt bort tiden när jag börjat med något.. =)
  Må så gott! Kram Petra

  SvaraRadera
 6. Hej! vad fiffigt med lite vitfärg på kottisarna ;) hoppas allt är bra ..kramiz Jessica

  SvaraRadera
 7. Så fint och så enkelt! Kram

  SvaraRadera
 8. Hej vännen å vad avis jag blir på dig. Var du på Violas julmarknad?
  Dit skulle jag men så var jag tvungen att köra baskettjejer till stockholm ;(
  Får bli nästa år. Nu på Lördag ska jag på julmarknad i Knäppingsborg i Norrköping. Hoppas den är lika fin!!
  Kramkram<3nettan

  SvaraRadera
 9. TACK, idag kom det paket i lådan. Så fin tavlan är och så jättefina kort du skickat med, du är superduktig på och göra fina kort. Ett stort tack till dig Katha.
  Bamsekram
  AnnaMaria

  SvaraRadera