tisdag 24 maj 2011

Håll i hatten vänner!

Ja det fortsätter att blåsa friskt ute. Men i mitt växthus är det lugnt,varmt och stilla. Men det växer och frodas. Här är den fina present jag fick av mamma som jag önskat mej så länge. Ett grå grönt olivträd!!!

En liten tomatplanta har oxå flyttat in. Kanske någon av er kära vänner har något bra tips om hur man målar dessa laserade krukor vita.

En egen liten örtagård har oxå kommit på plats men tyvärr verkar de inte trivas och sort namn har jag glömt att skiva dit. Så jag får se vad som händer med den.

Titta de första små stänglarna av luktärt har försiktigt  tittat upp!

Här är några kryddkrukor från köket som fått flytta ut! Och den super fula termometern finns med på ett hörn. Ska nog snart ta en tur till Violas underbara butik hon har säkert någon fin som passar.


Kram till er!
Katha

5 kommentarer:

 1. Ja, fy vad det har blåst. Vad underbart med ett växthus man kan inreda! Jag längtar tills jag kan flytta in i mitt, men det tar nog ett tag till. Några delar behövs förnyas.
  Ha det bra!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Så fint. Sprayfärg för utemöbler - dyr men bra :O)
  Du kan ju alltid beställa en med MATKÄLLARE på vännen :O)
  Ha en fin helg.
  kram Agneta

  SvaraRadera
 3. Snäll mamma du har! Olivträd är ju så fina! Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Hallå där, så fint du har i ditt växthus, nu har äntlgien glashuset blivit klart och där är jag så fort jag får en stund över, här har oxå inhandlats ett olivträd, hoppas helgen varit bra, kramen

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt växthus du har fyllt av massa fin grönska och ögongodis.
  Kul att du vill vara med i min utlottning.
  Lycka till, kram Ing-Britt

  SvaraRadera