söndag 25 september 2011

Jul Jul Strålande.

Godmorgon Vänner!
Det var länge sedan ni fick ett livstecken från mig. Det är ju bara så mycket ibland något som kallas livet kommer emellan.... Så jag har inte legat på latsidan. Har snart ett helt bord med alster som för tankarna till jul.Här ovan ser ni ett av ljusen som jag gjort till julmarknad hos Viola på Bossgård och jul i Det lilla hönshuset.Ser framemot detta.
Å nästa fredag ska jag och några bloggvänner gå ut och äta en bit mat. Ska bli så roligt att få träffa både nya och gamla vänner i verkligheten.
Nu är det dax att rusa först spåret med Basse sedan till skolan. Å i kväll väntar möte med alla arbetskamrater. Jo livet är händelserikt.

Ha nu en riktigt bra dag och var rädda om er!!!
Kram Katha

Du har väl inte glömt att tävla!

6 kommentarer:

 1. Fint. Jag har också gjort ljus till julmarknaden och igår målade jag hjärtan och dekorerade.
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du kommer...då blir vi alla 9 :) och du....ska komma ihåg stegen, hoppas dom kommer snart i s f..har redan sålt några stycken, ha de, kram

  SvaraRadera
 3. Fina ljus! Det blir ju rätt årstid för ljus på julmarknaden, även jag har ljus gjorda dit, blir värsta ljusmarknaden ;)
  Men jag tänkte även ställa mina ljus på en betongplatta/fat =)
  Ha det gott!
  Vi synes den 7:e
  Kramis

  SvaraRadera
 4. Hej!så kul att träffas irl.. jätte fina ljus!ha det gott kramiz Jessica

  SvaraRadera
 5. Hoppas allt är bra. Nej jag kommer ej på fredag. Ska till Köpenhamn :O)
  Kramis

  SvaraRadera
 6. Hej! Här kommer en viktig anteckning ;)
  För det gäller att vara ute i god tid!!!
  Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i
  HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD (vi har nämligen en lika stor källare och övervåning), vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
  Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
  KRAM Ingela 0706410580 o Petra 0730288019
  www,levvackert.se

  SvaraRadera