måndag 4 juli 2011

Min gulleplutt!

Godmorgon kära vänner!
Idag är himlen grå,15 grader å inte något underbart sommar väder tycker jag men det tycker BASSE min älskade "lilla" gulleplutt. Idag är det ett sådant väder att han inte behöver ta ett dopp i poolen som annars är en favorit sysselsättning när det är varma sköna dagar.För att sedan sov,sov och sov i väntan på att HUSSE hans stora kärlek kommer hem.....Ha en skön dag!

Kram Katha o Basse

8 kommentarer:

 1. God morgon! Så fin Basse blev när ni klippte honom! Han var fin innan med! Ha en underbar dag trots det gråmulna vädret! Skickar ett sms tilld ig under dagen!
  KRAM Cecilia.

  SvaraRadera
 2. Vilken snygging. Jag vill gärna gå en snabbkurs hos dig vännen och lära mig lite scrapteknik. Skrynklorna - det är ju servetter så de kommer med automatik :O)
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Jahaa, så det var KORTmakeri?! Jag som läste SKOmakeri..hih.
  Din stol ser nästan skrämmande ut...den har liksom en aura runt, gloria runt sig...?!

  Hälsa Basse!
  Kram!
  -Pia-

  SvaraRadera
 4. Ja men det var ju en liten gulleplutt!! Mycket söt kille =) Min labbetjej o jag har precis varit i skogen och plockat skogens guld! Nu sover hon sött trött av cykeltur och gången i skogen =)
  Ha det gott! KRAMEN

  SvaraRadera
 5. Ja nu är det nog hundväder!! stackarna har det nte lätt när temperaturen stiger över 25..

  ha det gött! Kramis Sanne

  SvaraRadera
 6. Vilken raring, mina tidigare labbar har ju älskat att bada men denna labbe han avskyr vatten och visst skulle han behöva ett dopp i värmen, hoppas allt är bra, kramen

  SvaraRadera
 7. Kan tro att det blir varmt med all päls.. =) Så härligt att ni har pool, den kommer ju verkligen väl till pass nu under de dagar när solen tittar fram!
  Må så gott!
  Kram
  Petra

  SvaraRadera
 8. Jag säljer gärna dina kort i min nätbutik. Ha en fin helg och en fin vistelse i Norrland.
  Du är så välkommen att handla så :O) :O)
  Kram Agneta

  SvaraRadera