söndag 4 mars 2012

Små pyssel

Godmorgon!
Denna morgon sitter jag i soffan och tittar på tv, vasalopps starten, är en tradition att följa här i familjen. Dagen idag bjuder på en tur till Linköping för att ta hand om de kära föräldrarna. Ute är det frostigt och grått men jag håller tummarna för att det ska spricka upp fram mot dagen. Visar lite bilder på små pyssel som jag gjort den senaste tiden.

För ett tag sedan sålde Annie ut alla sina saker i sin fina butik Idas Gemak.(önskar henne lycka till på nya jobbet!) Denna tavla med massor av fack passade mig perfekt, så här har det blivit massor av små kort skapade. Bara 10x10 cm. Fler av fynden får jag visa en annan dag. (oj vad det blänker,ser att jag glömde ta bort cellofan fickorna)

Små gulliga dunbollar pryder detta ljus.

Turkosa fjärilar är nästan sommrigt.
Önskar er nu en härlig söndag!
En kram till er från Katha.10 kommentarer:

 1. Oj, så många fina kort du pysslat, och så fina ljus! Nu blev jag riktigt sugen på att pyssla, tack för inspirationen! =) Hoppas att solen tittar fram hos dig och att ni får en fin dag i Linköping! Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Idag missade jag starten. Sov så gott gjorde jag. Men nu har jag ätit frulle vid tvn och nu gör jag lite sysslor samtidigt som tvn tjattrar i bakgrunden.
  Så många kort du har pysslat. Hur hinner du ?
  Ha nu en skön Söndag.
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Hej Katha.. Vilken smart tavla där du kan ha alla dina fina små kort i :) Roligt att du är med i min utlottning! Önskar dej en fin Söndag, här skiner solen idag. Kram Tilda

  SvaraRadera
 4. Så fint det blev och så mycket vackra kort. Jag ar fått pengarna .
  Kramis

  SvaraRadera
 5. Så fina som vanligt vännen.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 6. Du är så kreativ och gör så fina saker! kram

  SvaraRadera
 7. Vilken fiffig tavla du köpte! Och jag känner igen både kycklingarna och fjärilarna...hihi
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 8. Små kort till paket är fint tycker jag, och det var en jättebra förvaring du hittat. Bra och ha med när du säljer kort, blir översiktligt för kunden.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 9. Hej vännen,
  Skulle det stå Jordkällare eller Matkällare på din skylt? Ta gärna med fler kort till mig. Har sålt 8st och har 12 st kvar.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 10. Åh du gör såå fina saker! Hoppas du får en vårig helg,solen ska komma har dom lovat! kramis Gunilla

  SvaraRadera