söndag 16 oktober 2011

Uppåt väggen!

Tänk vad tiden går.

 Underbara hand virkade spetsar damp ner i brevlådan en dag. Tänk vilken go moster man kan ha! Den vackra fågelsylten i plåt är ett semester fynd.
 Tänk på saken skylten i linnetyg som jag målat och stämplat på är ett första försök,blev nog inte riktigt som jag tänkt mig. Men färgen passar bra till stegen iallafall. En av skåpets paradhanddukar fick komma ut och lufta sig lite.Nedan står en ny ljuslykta från EBBAs i Linköping.
Ibland kan man känna sig som fem och inte fyrtiofem,här om veckan när det var kalas här i huset kände jag mig som fem när ett av "paketen" innehöll denna underbara drömstege. Den bär på sin alldeles egen historia,upphittad djupt ner i det mörka vattnet och får nu pryda min vägg här hemma.Jag är så glad för den. Tanken var nog först att den skulle bli vit men .....ja jag har nog inte bestämt mej. Det får tiden utvisa.

Nu ska jag tassa runt lite bland alla era fina bloggar och få lite härlig inspiration.

Kram på er!
Katha

7 kommentarer:

 1. Hejsan! ja du tur man har barnasinnet kvar ;=) men stegen är ju bara för fin.. jag hade behållt den naturell,kramiz Jessica

  SvaraRadera
 2. Vilken fin present, så vackert med gamla stegar. Jag brukar vara ganska snabb på att måla vitt, men stegen hade jag nog behållt precis som den är, gillar verkligen färgerna.. Hoppas du får en fin höstvecka! Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Vilken fin stege du fick! Behåll stegen som den är, det gamla är fint mot den vita väggen. Själv tänkte jag snickra en stege, men nu lutar det åt att önska sig en av pappa i julklapp (om han går med på att snickra en).
  Ses i morgon!
  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Så det blev en stege i a f och den var ju urläcker, hoppas du har en bra dag, kram

  SvaraRadera
 5. Hej ! Vad skoj att du vill vara med om min utlottning !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 6. Hejsan! Vad roligt att jag vann i din fina utlottning. Jag mailar dig min adress, kram Camilla

  SvaraRadera
 7. Tack för titten! Så duktig du är på att pyssla till det.
  Kram Stina

  SvaraRadera