lördag 29 oktober 2011

Höstlördag.

God morgon kära bloggvänner!

Får man starta ett inlägg med att gnälla? Det gör jag idag.Jag har ont,har fått ryggskott och tycker så synd om mig själv. Hindrar mej i allt just nu,jag som har så mycket jag både måste och vill göra. Måste städa,tvätta och stryka.Vill skapa lite mera till väntande julmarknader.I mitt pysselrum ligger massor av projekt och bara väntar på att jag ska börja, men nej. Ryggen protesterar högljutt vare sig jag ligger, sitter eller står just nu.
Men nu får det vara slut gnällt!

Mosshjärtan är så fina tycker jag och så roliga att dekorera på olika sätt. Visar här några av dem jag gjort senaste tiden. De ska få följa med på stundande julmarknader. Just nu har de fått en hälsning om god jul på sig men de kan ju ha andra små söta ord på sig också. Bara fantasin sätter ju gränser när man skapar eller hur?
En tydlig hälsning om vad som närmar sig med stormsteg.

Ett mosshjärta med handgjord spets.

Ett lite större hjärta där en liten ängel har landat bland snövita blommor.


 Vill bara tacka alla som nu valt att vara med i min lilla utlottning.Det gör att jag hittar till fler fina inspirerande bloggar och det är så roligt!

Ha nu en underbar lördag!

Kram
Katha

8 kommentarer:

 1. Aj aj... vad trist! ryggont kan göra en tokig! jag vet! hoppas det snart ger med sig,även om det kan vara drygt. fina hjärtan,längtar till Jul fixet :) trevlig helg.Kramiz Jessica

  SvaraRadera
 2. Neej vad tråkigt med ryggont, själv har jag legat i feber och det var trist de oxå, har inte hunnit det jag borde till Julmarknaden.... men nu väntar semester en vecka så när jag kommer hem får jag sätta spurt på mej själv.
  Krya på dej! Stor Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för din kommentar hos mej! Oj, så mycket fina kort du tillverkar... synd att din rygg krånglar... inte kul, jag vet!

  Ha en så skön söndag du kan!
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Ryggskott är skit, har haft det en gång. Jag gick runt och grät, kunde ju som du skriver varken sitta eller ligga. Men gråta är bra det frigör endorfiner. Men du måste skaffa dig bra värktabletter och en sjukgymnast.
  Jättefina mosshjärtan, kommer bli en bra julmarknad.
  Var rädd om dig
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. Stackars dig vännen
  hoppas det onda försvinner snart. Superfina hjärtan
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 6. Ryggskott är inget vidare men det hjälper att gå till en kiropraktor och att vara i rörelse, även om det gör ont. Krya på dig, kram

  SvaraRadera
 7. Å, din stackare!! Ryggskott är verkligen hemskt!
  Men jag kanske kan muntra upp dig LITE i alla fall...Kolla in hos mig får du se:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Oj, stackars dig! Ryggskott låter inte roligt alls..
  Dina hjärtan är väldigt fina, de blir nog inte svårsålda på marknaden. =) Hoppas du får en fin dag och att ryggen blir bättre snart! Kram Petra

  SvaraRadera