lördag 5 november 2011

Alla helgonsdag.

God kväll i mörkret.

Idag lyser ljuset här på min blogg för kusinens son Mikael som hastigt gick bort i en trafikolycka för tre veckor sedan,endast 21 år gammal.
Idag har altanen fått en mer vintrig skrud.

Mitt blomster bord har också fått lite nytt att vila ögonen på. Julgransljus att sätta i hållarna måste inhandlas.

Det fina zinkfatet jag fick av mamma är nu fyllt av äpplen och kanel som vilar på en mossbädd. Vi får ser hur länge vår "kära" skatfamilj kan låta det vara ifred trots att äpplena är av trä. Värmeljus älskar dessa bevingade grannar.... (hopplösa)

Här inne i lådan blir det lite känsla av stall. Kanske lite halm skulle passa?

 Ja som ni ser så har jag ägnat en del av dagen till att fixa på våran altan. Men oj va mörkret kommer snabbt nu. Så det får bli lite kvällsbilder idag.
Det är så kul att fixa lite för då kommer alla tankar och ideer på vad man skulle kunna göra.Men än är det långt kvar till jul så mer saker ska nog få flytta in så småningom. Å redan nästa helg är det dax för julmarknad på Bossgård och då kommer det säkert att inte bara säljas utan köpas hem hit i massor som vanligt. Dessa blogg vänner gör så fina saker som man inte kan motstå att shoppaloss ordentligt.

Ha nu en skön kväll och var rädda om er.
Kram
Katha

9 kommentarer:

 1. Så fint du gjort på altanen, gillar verkligen "stallkänslan" i nedersta bilden! Synd att jag bor så långt från Bossgård, hade gärna åkt dit, jag gissar att det är landets mysigaste julmarknad =) Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Vad glad jag blir att du hittade in till mig! Tyvärr tar jag mig alldeles för sällan tiden att hitta nya inspirerande bloggar. Önskar dig en fortsatt fin helg!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Så jättefina arrangeman du gjort! Jag har också försökt, idogt, att göra olika arrangeman med mossa i, men jag vet inte vem eller vad som river bort den, och kastar den sedan runt omkring, varje dag!

  Ha en bra söndag!
  Kram!
  -Pia-

  SvaraRadera
 4. så fint det blev! Beklagar er sorg. KRAM

  SvaraRadera
 5. Hej! så mysigt du har glort! älskar denna årstiden mer o mer,med allt i pysselväg!ha en fin kväll. kramiz Jessica

  SvaraRadera
 6. Kom du på onsdagkväll, kram

  SvaraRadera
 7. Usch så tråkigt! Sånt som absolut inte får hända...
  Snart ses vi! Och du får jättegärna bära med dig massor hem. Bara du köper av mig, blink, blink...
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 8. Fy beklagar sorgen vännen.
  Fint du har gjort på din altan. Jag hinner tyvärr inte måla någon skylt till dig tills i helgen men fixar en senare. Jag har sålt 4 st kort nu. Vad vill du ha av mig :O)Pengar eller pyssel eller kanske en skylt hi hi hi?
  KRAM

  SvaraRadera
 9. Beklagar verkligen Er stora sorg! Det lyser verkligen vackert.

  Lycka till på julmarknaden hos Violan, så skoj att träffa alla bloggisar och kanske gå på Cafè Ro och äta. Önskar jag kunde komma titta på allt fint:)

  KRAM Helena

  SvaraRadera