lördag 29 oktober 2011

Höstlördag.

God morgon kära bloggvänner!

Får man starta ett inlägg med att gnälla? Det gör jag idag.Jag har ont,har fått ryggskott och tycker så synd om mig själv. Hindrar mej i allt just nu,jag som har så mycket jag både måste och vill göra. Måste städa,tvätta och stryka.Vill skapa lite mera till väntande julmarknader.I mitt pysselrum ligger massor av projekt och bara väntar på att jag ska börja, men nej. Ryggen protesterar högljutt vare sig jag ligger, sitter eller står just nu.
Men nu får det vara slut gnällt!

Mosshjärtan är så fina tycker jag och så roliga att dekorera på olika sätt. Visar här några av dem jag gjort senaste tiden. De ska få följa med på stundande julmarknader. Just nu har de fått en hälsning om god jul på sig men de kan ju ha andra små söta ord på sig också. Bara fantasin sätter ju gränser när man skapar eller hur?
En tydlig hälsning om vad som närmar sig med stormsteg.

Ett mosshjärta med handgjord spets.

Ett lite större hjärta där en liten ängel har landat bland snövita blommor.


 Vill bara tacka alla som nu valt att vara med i min lilla utlottning.Det gör att jag hittar till fler fina inspirerande bloggar och det är så roligt!

Ha nu en underbar lördag!

Kram
Katha

onsdag 19 oktober 2011

UTLOTTNING !

Bara därför att....

Ja bara därför att det är så roligt att få glädja andra. Har jag valt att denna helt vanliga onsdag lotta ut en av mina egen tillverkade canvas tavlor.

Vill du vara med?
Så kul!
Gör så här......

En kommentar=1 lott.

Kommentar & länka med bild=2 lotter.

Skriv gärna hur många lotter du tar.

Vinnaren presenteras här på bloggen 16/11.

Lycka till!

Katha

tisdag 18 oktober 2011

Tänd ett ljus....

 Eller två....
Några ljus par som ska med till Violas julmarknad på Bossgård i november.
                                  (Oj vad det blänker i de gamla bokmärkena.)

Här har julens röda toner fått styra...En fin prydnad även efter jul.
                                           

En ängel i vacker mossgrön ton,som jag blev så förtjust i när jagtittade i det gamla bokmärksalbumet.
                                          
                 


Å en liten tjej i isblå vinter skrud.Man blir riktigt glad av att titta på henne.




Ja som ni ser så blev årets ljus par en riktig färg kavalkad. Några till ska det nog bli innan julen knackar på dörren.Brukar bli en uppskattad liten julgåva.

Här hemma ska det nu malas kött till årets älgköttbullar. Å det är en härlig känsla när frysen är alldeles full. Men idag serveras det inte viltkött utan helt vanlig sjömansfalu.Passar en regnig och mörk kväll som denna.

Ha de nu riktigt gott i alla stugor landet över.
Kram
Katha

söndag 16 oktober 2011

Uppåt väggen!

Tänk vad tiden går.

 Underbara hand virkade spetsar damp ner i brevlådan en dag. Tänk vilken go moster man kan ha! Den vackra fågelsylten i plåt är ett semester fynd.
 Tänk på saken skylten i linnetyg som jag målat och stämplat på är ett första försök,blev nog inte riktigt som jag tänkt mig. Men färgen passar bra till stegen iallafall. En av skåpets paradhanddukar fick komma ut och lufta sig lite.Nedan står en ny ljuslykta från EBBAs i Linköping.
Ibland kan man känna sig som fem och inte fyrtiofem,här om veckan när det var kalas här i huset kände jag mig som fem när ett av "paketen" innehöll denna underbara drömstege. Den bär på sin alldeles egen historia,upphittad djupt ner i det mörka vattnet och får nu pryda min vägg här hemma.Jag är så glad för den. Tanken var nog först att den skulle bli vit men .....ja jag har nog inte bestämt mej. Det får tiden utvisa.

Nu ska jag tassa runt lite bland alla era fina bloggar och få lite härlig inspiration.

Kram på er!
Katha